Sunday, October 11, 2009

Løp i Vadsø

Søndag 23. august fortsatte Ishavscupen med 3. og siste løp, denne gangen i Vadsø.
Det var betydelig mindre kjørere i alle klasser i forhold til løpet i Vardø dagen før, men vi som var der koset oss i det nydelige sommerværet som Vadsø hadde.

MX 85 klassen før start.

For Johannes ble dette en gjentagelse av løpene i Vardø med unntak av starten i første heatet, der gjorde Jørgen Taraldsen fra Kirkenes en kjempestart og klarte å holde Johannes bak seg hele første delen av banen. Jørgen er en ung kjører som vi har stor tro på kommer til å gjøre det meget godt i årene fremover. Stå på Jørgen, håper vi treffes i Sverige på løp til neste år :-)

Jørgen Taraldsen tar starten!

Her er guttene som vant klassen MX 85 i Vardø: Tony-Mikal Dervola fra Auster-Tana på 3. plass, Jørgen Taraldsen fra Kirkenes på 2. plass og Johannes Møller fra Berlevåg på 1. plass.

Også i Vadsø var det Henrik og Jørg1 (Strøm fra Alta) som dominerte knatteklassen, her får de siste instruksjoner fra ivrige fedre før start ;)

Hele knatteklassen fikk utdelt hver sin trekopp til minne om løpet i Vadsø, den var en noe skuffet stemning blandt ungene for det. Særlig siden de dagen før hadde fått flotte pokaler i Vardø og at pokalene til de voksne og de store ungene hadde stått utstilt hele dagen og blitt meget nøye tatt i øyensyn av de fleste fra knatteklassen.

Jørg1 og Henrik tok seg et bad mens de ventet på at de større klassene skulle bli ferdig med det siste heatet for dagen :-)

Lise fant seg ei venninne og var travelt opptatt hele dagen :-)