Sunday, October 11, 2009

Nordcupens deltävling 6 i Älvsbyn

29. og 30. august gikk 6 runde av Nordcupen i Älvsbyn, nok en bane vi aldri før har besøkt. Spennende.
Her kjører Johannes trening.

På kvalifiseringen kjørte Johannes seg inn til en 18.plass, noe som holdt til A-finalen denne gangen også. De 20 beste fikk kjøre i A.

A-finalen på startgrinden på lørdag i solskinnet.

Vi hadde alle typer sommervær i løpet av helgen, fra flott solskinn til sinnsykt mye regn.

Lørdag kjørte Johannes inn til 6.plass i både 1. og 2. heat.

På søndag mens mosjonsklassen kjørte åpnet alle himmelens sluser seg, og det var ca en halvtime med utrolig masse regn. Dette skapte endel problemer for banen, blandt annet i en bakke regnet det frem en gammel kabelgrøft og dermed ble det liggende et plastrør på tvers midt over løypa.

Det måtte brukes hjullaster for å rette opp i dette, noe som ikke var så enkelt under slike forhold. Så det ble endel forsinkelser den dagen.

Bilder klarer ikke å beskrive hvor utrolig vått, gjørmete og flytende det var på banen denne dagen, men heldigvis klarte de å få løypa iorden igjen og guttene og jentene fikk fullført helgens konkuranse.

Johannes kjørte søndagen i heat 3. inn til en 7.plass og i heat 4. til en 6. plass.
Dette holdt til en 5.plass sammenlagt for løpet i Älvsbyn.

Pokalutdeling i U85 14-16 år, 3 nordmenn med blandt de 7 beste :-)

Altamx.com`s sitt siste satsingsområde og store håp for fremtiden. Team Møller Jensen Racing legger allerede nå inn smøring ihåp om å kunne forhandle om en overgang til teamet vårt i løpet av ikke så alt for lenge ;-)

Norske gutter i klassen U85 14-16 år tok godt for seg av pokalene Älvsbyn hadde å dele ut.