Sunday, September 6, 2009

Løp i Vardø

Lørdag 22. august var det klart for Vardø motorklubbs aller første løp, og der stilte vi selvfølgelig opp. Vardø har en veldig fersk klubb men de har fått det utrolig bra til, eneste banen i Øst-Finnmark som har startgrind og i tillegg lysannlegg så sesongen kan forlenges utover høsten. (Og vinteren med pigg) Har du ennu ikke vært i Vardø å testet banen kan vi anbefale det på det sterkeste, alt fra nybegynnere til erfarne løpskjørere vil finne seg tilrette...garantert!

Løpet i Vardø var runde 2 av Ishavscupen (første runde gikk i Berlevåg 8. august, da var vi i Skellefteå å kjørte Nordcupen så guttene fikk ikke deltatt der)

I mx85 (Johannes sin klasse) var de 12 stykker til start.
Johannes hadde fått beskjed om å ta det med ro, ingen unødige sjangser skulle tas for vi hadde fortsatt 3 runder igjen i Nordcupen. Så Johannes ga på litt fra start til han fikk ei luke på ca halve banen til andremann, så lå han bare å kontrollerte inn til mål.

Han vant begge sine heat etter å ha ledet fra start til mål.

Henrik deltok til klassen Knatte, den aller største klassen i Vardø :-)

Der dominerte Henrik sammen med kompisen Jørg1 fra Alta, vi gleder oss og ser frem til neste år når Henrik blir gammel nok til å delta på "skikkelige" løp.


Jørg1 og Henrik.


Henrik og resten av knattegruppen fikk også flotte pokaler for sin innsats. Det var mange stolte gutter og jenter fra øst-fylket som fikk sin aller første pokal i dag.

Vi må si oss veldig fornøyd med dagen i Vardø, klubben gjennomførte et flott arrangement der til og med værgudene var på vår side. Gleder oss allerede til neste løp i Vardø, og vi kommer garantert innom på trening utover høsten :-)

1 comment:

Helge og Jørg1 said...

Fine bilda!! hilsen fra strøm i Alta