Wednesday, September 15, 2010

Nordcupen Luleå 24. og 25. juli 2010

I Luleå fikk ikke Guldhjälm 85 klassen kjøre den store banen og måtte kjøre på en liten bane bak den store. Henrik var bare sånn passelig fornøyd med det, han var for flere år siden å trente på den store banen, da med sin Kawasaki kx 65 og så ikke problemet med at GH 85 ikke skulle kunne kjøre der.
GH gruppen var her så stor (over 30 stk) at de delte gruppen.

Henrik sin gruppe.

Start trening
GH kjører så tidlig på dagen at de var heldige å slippe unna regnet som kom på formiddagen som de større klassene måtte slite med.


Under løp

Henrik kjørte inn til 10 og 9 plass den første dagen, og fikk totalt en 10 plass. Andre dagen ble det en 11 og en 12, totalt en 11 plass.
(Tror vi da, vi har aldri vært borti at det har vært så mye rot ang. rundetelling som vi opplevde på lillebanen i Luleå. Heldigvis steppet det inn handlekraftige damer på dag to å reddet arrangørene)


Når Johannes skulle kjøre sine heat var regnet kommet og den løse sandbanen i Luleå virkeig suger krefter under slike forhold.
Begge guttene kjørte denne konkuransen med nye skoveldekk, noe de syns fungerte veldig bra.
Dekk levert av Finnestrand Motorsport.

Under trening den første dagen klarte Johannes å bli stukket på halsen av en veps, akkurat mens han svevde gjennom lufta etter et hopp. Man skulle tro sjangsen til å vinne lotto er større enn at akkurat det skulle skje, heldigvis fant vi ut at han ikke er allergisk (som jo mange er) mot vepsestikk :-)
Også i denne klassen var det sinnsykt mye rot med resultatlistene, lørdagens resultater fikk vi ikke før søndags morgen. (Etter at de hadde hengt opp lister med feil på iallfall 3 ganger på lørdags ettermiddag)
Johannes kjørte godt og fikk 5. plass i begge heatene sine første dagen og en 5. og en 4. plass andre dagen. Totalt 5. plass både lørdag og søndag.


Til og med premieutdelingen klarte de å rote til så det ble ingen bilder av alle vinnerne samlet.
Vi sitter igjen med det inntrykk at konkuransen i Luleå 2010 var preget av kaos, dårlig planlegging og dårlig gjennomføring, håper virkelig de skjerper seg om det skal kjøres Nordcup der til neste år.

No comments: