Wednesday, September 15, 2010

Nordcupen Boden 28. og 29. juli 2010

Årets semester cross går i Boden onsdag 28. og torsdag 29. juli, her trives vi alle sammen :-) Særlig Henrik liker å kjøre på banen her.

Guldhjälm 85 klar til trening.
Også i Boden er GH 85 den klassen med flest deltagere.

Dypt konsentrert i ventesonen.
Henrik kjører kjempebra i både heat 1 og heat 2 første dagen å kommer seg inn til en 7. plass i begge heatene noe som resulterer i 7. plass totalt og sin aller første svenske pokal :-)


Alle pokal vinnerne fra gruppe 1.Johannes kjører meget godt og rutinert, første dagen kommer han inn til 5. plass i første heatet og 4. plass i andre heat. Totalt 4. plass denne onsdagen.


Dag 2 er Henrik heltent og klar, første heatet kjører han meget godt og kommer inn på en 6. plass. I andre heatet får han en kjempestart og ligger som nr 4 ved første passering, men desverre går han ned for telling i et av de innerste partiene på banen. Ingen klarer å se han fra publikums området eller banedepo, og flaggvaktene der inn var lite på så løpet gikk og de andre utøverene passerte han 3-4 ganger før vi fikk lokalisert han. Da ble det sendt ambulanse ut i området, heldivis var pappa allerede ute hos han, det var grusome minutter for oss som fortsatt sto i banedepo. Heldigvis gikk det bra, ingen alvorlige skader men han måtte avbryte løpet. Det var nok det han syntes var værst når han fikk ristet av seg de værste fysiske smertene.

Johannes gjør et knall løp og kjører inn til 4.plass i heat 1 og til 3. plass i heat 2, og tar dermed sin aller første pallplass i Sverige.

Gratulerer Johannes :-)

No comments: