Sunday, October 11, 2009

Nordcupens deltävling 8, Finalen i Boden

Nordcupen avsluttes i år med finalen i Boden helgen 3. og 4. oktober. Det er sent på året og vi var litt lure på om det gikk ann å ha campingvogna, men etter å ha fulgt nøye med på værmeldingen tok vi sjangsen på å ta den med oss. Og godt var det, for det var en kald fornøyelse å delta på finalen i Boden.

Under første trening på lørdagen gjorde Johannes et helt sinnsykt hopp, han overhoppet til de grader og landet langt utpå sletten. Dette resulterte i at både forskjerm og bakskjerm ble knekt rett av.

En nokså irritert kar som synes mamma er dust som tar bilde istede for å skaffe verktøy og nye deler. (Pappa var jo allerede gått for å gjøre det)

"Hvis blikk kunne drepe...."

Så en knallhard landing på et vannvittig hopp i 2 minusgrader med kald plast... det går ikke så godt.
Heldigvis gikk det godt med Johannes, en av fungsjonærene hadde stått rett ved å sett svevet hans og var sikker på at han kom til å knekke håndleddene sine i landingen.
Det som var værre var at ene demperen forran fikk slått ut oljen, og pga meget kort tid mellom trening og tidskval måtte Johannes kjøre tidskvalen med en dårlig demper. Det holdt på å gå galt, han berget seg akkurat inn blandt A-finalistene med sin 18 plass (20 stk i A som vanlig)

I pausen mellom tidskval og første A-finale får vi byttet demper, heldigvis har vi alltid med oss nyrenoverte dempere når vi drar på tur, og Johannes kjører meget godt i alle sine fire heat denne helgen.




Det blir 5. plass i alle fire heatene og da selvfølgelig en 5. plass sammenlagt i deltävlingen i Boden.

2 comments:

Anonymous said...

I wish not concur on it. I think polite post. Especially the designation attracted me to read the intact story.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.