Friday, September 4, 2009

Nordcupens deltävling 4 i Luleå

1. og 2. august var det klart for Nordcupens 4 runde, den gikk i Luleå (Nordcupens mest løse sandbane). Været var litt for mye "sommer" for vår smak, 28-30 grader i skyggen hele helgen.
På tidskvalifiseringen kjørte Johannes seg fint inn i A-finalen med en 14 plass, med 35 startende skulle det være 20 i A og 15 i B. Men i Luleå finnes det visst egne regler, for etter først å ha delt listen 20/15 kom det ny beskjed om 30 i A og 5 i B, skjønn det de som kan. Generelt sett var det mye rot i Luleå i år, blandt annet at A-finalistene ble stående på grind midt i den værste solsteken i nesten 30 minutter uten tilgang til vann eller skygge (når de står på grind har ikke vi som foreldre/foresatte lov til å gå inn å hjelpe med noe som helst), håper de skjerper seg om det skal kjøres Nordcup der til neste år.

Johannes kjørte i heat 1 inn til en flott 6. plass og i heat 2 til en 7.plass. Andre dagen ble det i heat 3 en 7.plass og i heat 4 en 6. plass. Jeg var så sikker på at denne gangen skulle han få en pokal for strevet siden de 7 første i hver klasse får det, men når alle pongene ble regnet sammen havnet Johannes på en sammenlagt 8.plass. Men pokal eller ikke, Johannes gjorde en vanvittig bra innsats under knallharde forhold denne helga. Og neste runde av Nordcupen går allerede om 6 dager.

Vi har vært så heldige at vi har fått låne bilder av Johannes tatt i Luleå av Piteå Actionfoto.




Tusen takk Jimmy :-)

No comments: